Ars Poetica

Bemutatkozás

Korunk embere egy felfokozott ritmusú, stressz-szel teli környezetben él, küzd, hogy bár eltérő szinteken, de megteremtse önmaga és családja számára a hőn áhított anyagi javakat, ha pedig ezek megvannak, akkor még ennél is többet és többet és még többet. Az embert azonban nem erre az iszonyatos sebességre „gyártották”. Ezért, ha idő előtt nem szeretnénk korunkra jellemző betegségekkel, mint az infarktus, immunrendszeri betegségek, rák, izületi, reumás megbetegedések, találkozni, lassítani kell, vissza kell térni az alapvető emberi igazságokhoz, önmagunkba kell nézni, meg kell tudni különböztetni az igazán fontos dolgokat a csak látszólag fontosaktól és időszakonként meg kell teremteni testünk, lelkünk, szellemünk harmóniáját.

Ehhez a lassításhoz energetikailag is megfelelő környezet kell, ami biztosítja a teljes regenerálódást, bizonyos kor felett lassítja az öregedési folyamatokat. Nagyon fontos a test, lélek és a szellem harmóniája ebben a világban, bár megvalósítása már sokkal nehezebb. Testi szinten talán egyre többen teszünk ennek eleget különféle testmozgások formájában, a szellem és a lélek területén azonban járatlanok vagyunk, itt bizony mankókra van szükségünk. A különféle ezoterikus iránymutatások segítségével törekednünk kell elménk lecsendesítésére annak érdekében, hogy az említett hármas egységet ki tudjuk alakítani. Csak így van esélyünk a boldogságra, ami tulajdonképpen életünk célja.

A világszerte ismert hévízi gyógytótól mindössze 10 percnyi sétára található apartmanházunk, gyönyörű kilátással Alsópáhok felé. Igényesen berendezett, teljesen felszerelt, 2-6 fő befogadására alkalmas, az otthon kényelmét idéző apartmanokkal várjuk egész évben kedves vendégeinket. Harmonikus színekkel, burkolatokkal, illetve berendezési tárgyakkal varázsoltuk őket „nyugalom-szigetekké”.

Ahol szépség, rend és harmónia vesz körül bennünket, ott jól érezzük magunkat, és egy ilyen környezetben sokkal hamarabb kipihenjük magunkat, sokkal jobban regenerálódunk. Akit egy ilyen környezet vesz körül, az magában is könnyebben harmóniát teremt, ami egészségére is kihat. A feng shui legfontosabb célja, hogy megtalálja az ember számára azt a helyet, amely testi-lelki egészsége szempontjából a legmegfelelőbb.

Az intimebb saját teraszok mellett egy közös, virágos napozóterasz is a vendégek rendelkezésére áll. A társalgóban lehetőség van egy jó kávé melletti beszélgetésre, olvasásra. Az apartmanházat zöldellő kert veszi körül, mely minden évszakban más arcát mutatja. A wellness-részlegben tornaterem, masszázshelyiség, fekvő-infraszauna, chi-gép, finn szauna fény- és aromaterápiával, relaxációs zenével, jacuzzi, valamint teázó sarok szolgálja vendégeink jó közérzetét.